Christelijk perspectief

Gepassioneerd Christenen, zo zou je Mariek en mij mogen omschrijven. Nu is het niet zo dat wij iedereen om ons heen willen bekeren, maar wel vinden wij er vreugde in wanneer andere mensen iets meekrijgen van de basis van ons Christendom. Lees hier ons identiteitsbewijs vanuit Christelijk perspectief:

Waar geloven wij ten diepste in
Onze God staat aan het begin van ieder leven. God is onze Vader en wij hebben een persoonlijke relatie met hem. Hij houdt van ons zoals hij van zijn eigen zoon Jezus Christus houdt. Wij geloven dat onze Vader een plan heeft met ieder mens. Wij hebben zelf de keuze om Zijn woord te volgen. God is Liefde en hij heeft ons een leven op aarde gegeven om iets van deze liefde door te geven. Wij zijn een in Jezus Christus, Hij is een voorbeeld in ons leven en Onze Vader heeft hem laten sterven voor onze zonden.

Gods liefde is voor iedereen.

Hoe kijken wij naar de wereld
Wat kunnen wij echt niet aanzien? Steeds meer mensen kiezen ervoor om God bewust niet te willen kennen. De verdeeldheid in de wereld tussen arm en rijk/ zwart en blank. De haat die in mensen leeft. Gedachten vanuit eigen belang. ‘Ik’  staat voorop. Er wordt op grote schaal misbruik gemaakt van verschillende religies. Nederland ‘ontchristelijkt’ steeds meer.

Wat willen wij betekenen
Wij willen iets van Gods liefde laten zien aan deze wereld. In onze omgeving, aan mensen die God (nog) niet kennen.

Laat iedereen ons kennen als vriendelijke en liefdevolle mensen.

Wij willen ons belangeloos inzetten om iets van Gods liefde te laten zien en ervaren. In liefde en met respect omgaan met andere religies.

Waarin zijn wij het allerbeste
Boeien en Binden. Jeroen boeit mensen, Mariek bindt mensen.
Jeroen: “Mijn passie delen met mensen, inspireren en committeren. Energiek en optimistisch.”
Mariek: “Doorgaan wanneer anderen opgeven, discipline en ik weet mensen te binden. Realistisch en gedreven.”

Hoe willen wij werken
Realistisch en gedreven, energiek en optimistisch. Humor , in het leven staan met een glimlach op je gezicht is onze gemeenschappelijke deler. Het leven is een cadeautje van God. Laat zoveel mogelijk mensen daar onderdeel van worden.

Beekbergen, oktober 2016

Jeroen & Mariek van der Veen