Functie
Gastheer & General Manager
Algemene informatie organisatie
- 250-280 medewerkers;
- 161 suites & kamers;
- Euro-Toques restaurants;
- Banqueting tot 2000 personen;
- Catering;
- Wellness;
- Paardenhotel;
- Groentetuin.
Verantwoordelijkheden
- Verantwoordelijk voor gehele organisatie;
- De Cantharel doorontwikkelen tot een unieke Van der Valk locatie binnen de familie;
- Aansturing & coachen van MT-leden (F&B, Hotel, HRM, Administratie, Marketing manager);
- Coachen en ondersteunen afdelingsmanagers;
- Relatiebeheer intern & extern;
- Sales en partijbegeleiding van grote accounts;
- Talentontwikkeling (Canthalenten programma);
- Strategisch en tactisch management van personeel, financiën en organisatie;
- Ontwikkelen, vertalen en concretisering van lange termijn visie (identiteitsbewijs Cantharel).
Klik hier voor meer informatie over De Cantharel.